• Actual Sales Solutions | Koen van de Velde

Passie voor het vak

Verkopen is een vak, een geweldig vak!

Er zijn weinig mensen die de techniek en tactiek beheersen van dit vak. Omdat het vak veelal wordt uitgeoefend door mensen zonder passie of door mensen die er niet voor (door)geleerd hebben, wordt het vak vaak ondergewaardeerd.

Zoals sporters dagelijks trainen om tot de beste prestaties te komen, zo zouden de commerciële talenten zich moeten ontwikkelen tot top verkopers door dagelijks te oefenen en te studeren. Vakkennis, passie, durf en enthousiasme maken van een ‘verkoper’ een top verkoper maar het beheersen van het vak vergt veel tijd, moeite en doorzettingsvermogen.

Goed worden in het vak kost jaren training

In ons land is geen goede opleiding tot verkoper. Je kunt kiezen uit diverse cursussen en trainingen, maar een gedegen, bijvoorbeeld academische opleiding voor het commerciële vak bestaat niet.

Producten of diensten verkopen

Welke producten of diensten uw bedrijf ook te bieden heeft, ze moeten eerst verkocht worden. Koen van de Velde is een verkoper met passie, durf, enthousiasme en een gedrevenheid die zijn gelijke niet kent. Omdat goede verkopers niet worden geboren weet Koen als geen ander hoe het is om met zijn voeten in de klei te staan om uw producten of diensten te verkopen.

Prettige bijkomstigheid is dat Koen uw medewerkers individuele verkoop training kan geven die gebaseerd is op zijn eigen jarenlange ervaring. Zo kan het inzetten van een ervaren verkoper als Koen er toe leiden dat naast de groei van uw organisatie uw medewerkers zich naar een hoger niveau ontwikkelen.

Verkopen als passie

Koen is binnen uw organisatie als ervaren verkoper in te zetten om uw producten of diensten te verkopen maar ook voor teambuilding, het veranderen van bedrijfsculturen en het slagvaardig maken van organisaties kunt u bij Koen terecht.