Actual Sales Solutions

Training

Uw medewerkers met meer zelfvertrouwen een goed gestructureerd verkoopgesprek kunnen laten voeren? Wilt u hen beter maken in het  herkennen van koopsignalen, in het omgaan met weerstanden en het afsluiten van de deal? Wilt u meer resultaat halen uit het opvolgen van leads en offertes?

In speciaal opgebouwde trainingen verbeteren commerciële gesprekstechnieken om effectiever tot orders te komen. Uw medewerkers leren persoonlijke invloed op een effectieve manier te benutten en daarmee nieuwe klanten te acquireren.

Geen organisatie is het zelfde, trainingen verzorgt Koen dan ook op maat. Eerst wordt de huidige situatie in kaart gebracht, waarbij ontwikkel gebieden worden geïdentificeerd. Vervolgens wordt er een commerciële training opgezet welke inzoomt op de ontwikkelpunten van de medewerkers. Doel van de training? Zelfverzekerde, goed bewapende medewerkers klaar stomen om positief bij te dragen aan uw bedrijfsresultaat.

Vertrouwen

Doordat uw medewerkers tijdens de commerciële training persoonlijke invloed op een effectieve manier leren benutten neemt het vertrouwen toe..

Omdat uw teamleden met vertrouwen de verkoopgesprekken ingaan zal dat bijdragen aan een beter bedrijfsresultaat.

Ontwikkeling

Uw verkopers ontwikkelen zich tot zelfverzekerde, goed bewapende medewerkers die effectiever tot orders zullen komen. Naast het vertrouwen dat zij via de commerciële training zullen opdoen zullen zij zich ook individueel op ontwikkelen omdat de training voor uw organisatie op maat opgezet zal worden.

Als je goed luistert,
verkoop je meer.

Koen van de Velde